Küldetésünk

Cerebra – mit takar ez a kifejezés? Mindent, ami az arzenálunk az elénk kerülő problémák megoldására: a szürkeállományunkat. Hiszen nem más, amivel dolgozunk, mint a fejünkben lévő összegyűjtött tapasztalat, tudás, kompetenciák, lehetőségek, képességek. Mindezeket a szervezetfejlesztés és a vállalatirányítás területén alkalmazva.

A szervezet munkatársai valóban sokrétű tudással és szakterületükön évtizedek gyakorlatával rendelkeznek. Ezt a rendkívüli alapanyagot, amivel dolgozhatunk egy felismerés és az abból kialakított rendszer tette végképp egyedivé.

Ha megvizsgáljuk a hazai szolgáltatási oldalon található lehetőségeket, vagyis, hogy jelenleg mit kínálnak versenytársaink, egy furcsaságot fedezhetünk fel. Bár számtalan integrált megoldást és full-service szolgáltatásokat ígérő cég verseng a megbízók kegyeiért, mégsem találunk olyant, aki egyszerre kínálna megrendelőinek az üzleti stratégiai és a szervezeti stratégiai vonalon fejlesztést, valamint a két területen született tervek megvalósításának kiszolgálását is.

Pedig ez a két terület olyan szorosan összefügg, hogy egyik vagy másik figyelmen kívül hagyásával nem lehet valóban hatékony és fejlődő vállalkozást létrehozni, fejleszteni, menedzselni.

Ez a felismerés eredményezte, hogy cégünk kilépett a nagyközönség elé, és marketing kommunikációs eszközöket is felhasználva hozza a cégek tudomására, milyen lehetőségeket kínálunk számukra. A felismerés lényege, hogy olyan sajátos megközelítési, elméleti rendszert tudunk biztosítani megbízóinknak a gyakorlatban, aminek segítségével vállalatuk hatékonyságát, működésük kiszámíthatóságát és a tervek szerinti működését tudjuk biztosítani.

De mit is jelent ez a sajátos rendszer?

Mivel egy vállalat, szervezet minden részterülete szorosan összefügg egymással, ezért szinte értelmetlen arról beszélni, hogy kiváló marketing stratégiát dolgozunk ki egy vállalatnak, de az azt végrehajtó szervezet, vagyis a cég munkatársai ezt nem tudják véghezvinni. Ahhoz, hogy egy üzleti stratégia működjön, szükség van egy olyan szervezetre, szervezeti stratégiára, ami alapján biztosítani tudom az üzleti stratégia megvalósulását, tudom, hogy milyen munkatársakra, milyen kompetenciákra van szükségem ehhez, és mi alapján tudom nem csak mérni a megvalósulás sikerét, de minden ponton kézben is tartani a folyamat alakulását. Ennek az összefüggő rendszernek a működtetésében lehet az Ön vállalata számára is a motor a Cerebra, vagyis a szürkeállományunk és eszközrendszerünk.

Mert mi nem csak törődünk az Ön üzletével, ki is találjuk azt!

Szolgáltatásainkat, termékeinket tehát azért hívtuk életre, hogy több évtizedes vállalatirányítási tapasztalatainkkal segítsük a hazai KKV szektor résztvevőit céljaik elérésében. Versenyképességük, hatékonyságuk, tudatosságuk mérhetően nő együttműködésünk hatására.

Lépjen kapcsolatba velünk az office@cerebra.hu címen, amennyiben valamelyik szolgáltatásunk, termékünk felkeltette az érdeklődését! Csatlakozhat WhiteBox© viszonteladói partnerként is missziónkhoz, hogy együtt fejlesszük a hazai KKV szektor képviselőit versenyképességük és hatékonyságuk növelése érdekében. A professzionális menedzsment ma már nem egy szűk kör számára elérhető "úri huncutság" és nem egy nemzetközi szolgáltató réteg kiváltsága.

Bízunk benne, hogy módszereink és eszközeink alkalmazásával szervezetük hatékonyan, céljaiknak megfelelően lesz képes üzemelni, és hasznosul mindaz a befektetés, munka és tudás, amit a Cerebra és a WhiteBox© koncepció alkotói, cégvezetők, tanácsadók, rendszermérnökök az elmúlt mintegy tizenöt évben a rendszer megálmodására, alkotására fordítottak!
- Cerebra Team -