Arzenál

Szolgáltatásainkat, termékeinket azért hívtuk életre, hogy több évtizedes vállalatirányítási tapasztalatainkkal segítsük a hazai KKV szektor résztvevőit céljaik elérésében. Versenyképességük, hatékonyságuk, tudatosságuk mérhetően nő együttműködésünk hatására.

  1. Felmérési, tanácsadási és tervezési szolgáltatásainkkal hozzájárulunk a szervezettebb működéshez, segítünk az új szabályozások, irányelvek, stratégiai elemzések és dokumentumok, munkafolyamatok, vállalati struktúrák, munkakörök megalkotásában (Organizational Audit).
  2. Mindezekhez informatikai automatizálást biztosítunk WhiteBox© Integrált Vállalatirányítási és Döntéstámogatási Rendszerünkkel, mely garantálja, hogy a szervezet ne térhessen le a közösen kijelölt, megalkotott útról, legyen az ügyviteli, áruforgalmi, termelési, vagy gazdasági tevékenység. Iparág-független moduláris felépítése messzemenőkig megfelel az aktuális hazai pályázati követelményeknek.
  3. Képzések segítségével teremtjük meg a szükséges, de hiányzó kompetenciákat ügyfeleinknél (Organizational Training). Munkatársi-, vezetői-, értékesítési-, kommunikációs-, beszédtechnikai-, prezentációs-, tárgyalástechnikai-, személyiségelemző tréningjeink során szakértőink az adott szervezet számára célirányosan, a napi életükbe szervesen illeszkedő tudáselemeket adják át a képzések résztvevőinek. E-learning és tudásbázis menedzsment jellegű feladatokat, modern, élmény alapú tanulást elősegítő projektigényeket szoftveres technológiai támogatással együtt tudunk megvalósítani felhő, vagy telepített kialakítással egyaránt (TudásSpektrum©; WhiteBox©).
  4. Vezető kihelyezési programunk (Boss on Post) keretén belül időszakosan irányítási kompetenciákat integrálhatnak cégükbe partnereink, akik így testközelből tapasztalhatják és sajátíthatják el vállalkozásukban az ideális kontroll működését és a helyes, követendő számonkérés, munkavégzés mikéntjét. Megtanulhatják, hogy a jó vezető hogyan tegye fel mindig a jó kérdéseket.
  5. A közreműködésünkkel rendbetett partnereink, akik használják valamelyik WhiteBox© rendszerünket, igényelhetik, hogy bizonyos időközönként, távoli hozzáféréssel és/vagy személyes megjelenéssel villám átvizsgálást, ellenőrzést, vezetői auditot végezzünk szervezetük működésében (Boss On Audit). Ennek tapasztalata, eredménye átültethető azonnal a gyakorlatba. Mindez lehet pl. heti, távoli kiértékelésű, vagy havi, negyedéves, éves gyakoriságú személyes megjelenéssel és az adott szervezeti egységek bevonásával.

Cerebra arzenál